Tror du att det här är ett uppdrag för dig, undrade kommunikationschefen på Alfa Laval. Absolut, “it’s right up my alley”, svarade jag så lugnt och värdigt att du kunnat tro jag låg i ett bad med aromatiska oljor.

Jag var inte lugn och värdig. Jag var kon som just släppts ut på grönbete.

Det här var ett renodlat corporate storytelling-uppdrag för en av världens mest framgångsrika energieffektiviserare.

[…]

Alfa Lava är idag en återkommande kund till Øretopia. Vill du läsa hela berättelsen om hur den globala koncernen fick anställda över hela världen att skicka in sina mest engagerande berättelser? Hör av dig så berättar jag mer om corporate storytelling och bra content. Men mest av allt är jag nyfiken på dina utmaningar – din berättelse.

//Vibeke
vibeke@oretopia.com

 

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter
Follow by Email
RSS
Google+
https://www.oretopia.blog/2016/09/05/hur-far-man-de-anstallda-att-beratta/